Sikkerhet i buss er et viktig og mye omtalt tema. Det er små og enkle grep som kan gjøre bussturen trygg og sikker, både for fører og passasjer. Hva skal til for å eliminere skadeomfanget på passasjerer dersom en ulykke skulle skje?

Et av de enkleste og mest kostnadseffektive tiltakene for å øke sikkerheten i buss, er å gi kunden god sikkerhetsinformasjon. De fleste busser kjører i dag med skjermer om bord, og de er ofte svarte. Ved å installere en sikkerhetsvideo i bussen, vil passasjeren få med seg bussens sikkerhetsrutiner på en enkel og ryddig måte. Det skal ikke mer til enn en bråbrems eller unnamanøver før en skade kan være et faktum. Ved god informasjon om sikkerhetsbelter og plassering av håndbagasje, kan slike skader elimineres.

Magne Håheim spesialiserer seg på å lage sikkerhetsvideoer til buss. Håheim er utdannet filmfotograf, jobber som bussfotograf og skreddersyr full pakke fra manus til ferdig produkt.

Pakkeinnhold:

- Manus
- Kamerautstyr
- Kameramann
- Skuespiller
- Redigering
- Musikk
- Voice (norsk og/eller engelsk)
- Ferdig produkt på DVD

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud for å sette i gang en dialog frem mot produksjon av din sikkerhetsvideo! Leveringtid er ca. 2 uker etter ferdig innspilt film.

Ring eller send e-post i dag!